Sparkling av vegger og tak

Vi tilbyr alle slags maleoppdrag både innvendig og utvendig for privatpersoner i Asker.

Vi sparkler dine vegger og tak i Asker

Å gi veggene i hjemmet ditt nytt liv er en investering i friskhet og stil. Enten du ønsker å endre farger på veggene, fjerne gammelt tapet eller skape en jevn overflatmale, er prosessene med sparkling, fjerning av tapet, fjerning av strie og tapetsering avgjørende for å oppnå ønsket resultat. Vi hjelper deg gjerne med dette, kontakt oss for et uforpliktende pristilbud.

Sparkling av vegger & tak: Sparkling er en sentral del av forberedelsen før maling eller tapetsering. Målet er å skape en jevn overflate ved å fylle sprekker, ujevnheter og små hull i veggene. Prosessen starter med grundig rengjøring av veggen for å fjerne støv og smuss. Deretter påføres sparkelmassen jevnt over overflaten. Valg av riktig type sparkelmasse avhenger av veggenes tilstand og materialet. En fin sparkelmasse brukes vanligvis for mindre ujevnheter, mens en grovere variant brukes for dypere sprekker. Etter påføring og tørking av sparkelmassen, følger sliping for å oppnå den ønskede jevne overflaten.

Å starte med sparkling av vegger og tak krever omhu og presisjon. Først fjernes eventuelle løse flak av maling, gammelt tapet eller strie. Deretter påføres en primer for å sikre at sparklingen fester seg skikkelig og gir et varig resultat. Vi bruker førsteklasses sparklingmasse, som nøye påføres for å fylle sprekker og ujevnheter.

Når sparklingen har tørket, følger en nøye sliping for å sikre en glatt overflate. Dette stadiet er kritisk for det endelige resultatet. Å oppnå perfeksjon krever erfaring og kunnskap om materialene. Våre erfarne håndverkere tar seg tid til å sikre at hvert lag av sparkling er jevnt og presist.

Fjerning av tapet: Fjerning av tapet er ofte en nødvendig prosess når du ønsker å gi veggene en ny start. Gamle tapetlag kan føre til ujevnhet, og i verste fall kan ny tapet eller maling ikke feste seg ordentlig. Prosessen starter med å løsne tapetet ved hjelp av vann eller en tapetfjerner. Deretter skrapes eller dras tapetet forsiktig av veggen. Fjerning av tapet kan være tidkrevende, spesielt hvis det er flere lag eller hvis tapetet er godt festet. Det er viktig å være tålmodig og forsiktig for å unngå skade på veggen. Etter at tapetet er fjernet, er det vanlig å utføre en grundig rengjøring for å fjerne eventuell tapetlimrester.

Fjerning av strie: Fjerning av strie er spesielt relevant hvis du ønsker å oppgradere fra en mer tradisjonell til en moderne stil. Strie, med sine karakteristiske ruter, gir tekstur til veggene, men det kan også begrense mulighetene for endringer i interiøret. Prosessen med å fjerne strie ligner fjerning av tapet, men strie kan være mer utfordrende å ta av på grunn av strukturen. Vann eller striefjerner brukes til å myke opp limet før strien skrapes eller trekkes av veggen. Nøyaktighet og forsiktighet er viktig for å bevare veggenes integritet under prosessen. Etter fjerning av strien er det nødvendig med rengjøring og eventuell sparkling for å forberede veggene for det neste trinnet.

Sparkling av vegger, fjerning av tapet, fjerning av strie og tapetsering utgjør fundamentet for forvandlingen av veggene i hjemmet ditt. Hvert trinn krever presisjon, tålmodighet og kunnskap om materialer. Vårt malerfirma står klar til å støtte deg gjennom denne prosessen, fra forberedelse til det siste strøket maling eller siste tapet som settes på plass.

Er du klar for å gi hjemmet ditt den friskheten det fortjener? Ta kontakt med oss for å starte reisen mot nytt liv og stil på veggene dine. Vi er her for å gjøre hvert trinn av denne prosessen enkelt og effektivt. Kontakt oss for en hyggelig pris på arbeidet.

Sparkling av vegger i Asker

Fornøyde kunder - det er det vi lever av!

Hos oss får du hyggelige, kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført. Vi er en del av DBP Gruppen og organiserer og utfører alt innen oppussings arbeid.

Enklere blir det ikke å benytte et malerfirma.

Kort oppsummert..
Vi lever av våre fornøyde kunder, fornøyde kunder anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning! Vi gir deg alltid fastpris på hele maleroppdraget og hos oss får du alltid en hyggelig og dyktig maler til en meget konkurransedyktig pris.

Vårt løfte til deg..

Har du noen spørsmål eller om det er noe du lurer på er det bare å ringe oss. 400 90 547

Kontaktskjema!


Kontaktskjema!


Malerarbeid i Asker

Slik jobber vi..

Vi tilbyr gratis befaring for alle våre kunder. Vi er punktlige og går grundig gjennom alt som skal gjøres i løpet av befaringen. Etterpå mottar du en detaljert oversikt over de ulike rommene som skal males, inkludert beskrivelser av prosjektet.

Vi sørger vi for at alle våre ansatte får en grundig beskrivelse av jobben i god tid før den starter. 

Vi tar alltid hensyn til detaljer, som å skifte til innesko, dekke til nødvendige flater og sette frem alt nødvendig utstyr før vi starter arbeidet.  Vårt mål er å levere en grundig og profesjonell maleropplevelse, fra befaring til ferdigstillelse, samtidig som vi legger vekt på å sikre at kundens behov og ønsker blir ivaretatt gjennom hele prosessen.

Hvorfor skal du velge oss?

Vi legger vekt på å være tett involvert gjennom hele prosessen, fra start til slutt. Dette sikrer at kundens behov og forventninger møtes på en optimal måte.

Vårt team består av erfarne og kvalifiserte malere som er klare til å håndtere de aller fleste utfordtinger Vi har kompetansen som kreves for å levere kvalitetsarbeid.

Vi er dedikert til å gi god service, og vår rask responstid sikrer at vi er tilgjengelige når du trenger oss. Kundetilfredshet er vårt hovedfokus.

Vår fleksibilitet og løsningsorienterte tilnærming gjør oss i stand til å håndtere ulike utfordringer og imøtekomme spesifikke krav fra kundene våre.

Vi stiller med alle nødvendige faggrupper når prosjektet krever det. Dette sikrer en helhetlig tilnærming og effektiv gjennomføring.

Enkel kommunikasjon både før og etter arbeidet. Vi er tilgjengelige og enkle å komme i kontakt med både før og etter prosjektet. Åpen kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket samarbeid.

For å sikre en personlig opplevelse og effektiv kommunikasjon, tildeles hver kunde en fast kontaktperson gjennom hele prosessen.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten. Vårt mål er å alltid levere våre maleroppdrag til markedets beste fastpriser.

Vi betjener Asker og omkringliggende områder, og vårt dedikerte team er klart for å håndtere oppdragene dine med profesjonalitet og kompetanse.

Sparkling av vegger, Sparkling av tak Asker, Fjerning av tapet, Fjerning av strie Asker, Tapetsering, Veggsprakking reparasjon, Takforberedelse for maling, Tapetfjerningstjenester, Profesjonell sparkling, Takoverflatebehandling, Renovering av tak, Veggsprakking og reparasjon, Tapetfjerning og erstatning, Glatt takoverflate, Veggmateriale forberedelse, Tapetmontering, Takfornyelse, Veggsprakking og maling, Tapetfjerning og malerarbeid, Stiebehandlingstjenester, Takoverflate reparasjon, Veggsprakking og dekorasjon, Tapetseringstjenester Asker, Fagfolk for tak og vegger.

Hva sier våre kunder?

Tilbakemelding Fra Vare Kunder 300x80, Malerfirma - MalerAsker.no

Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning.
– Marianne Brekken –

“Veldig fornøyd med selskapet og male jobben de utførte for oss i stue, kjøkken og gang. Flinke og hyggelige mennesker med god evne til å kommunisere godt med kunden. Vi gir de beste referanser.
– Grete Forslund –

“Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning
– Marianne Brekken –

“Hus og garasje er nå vasket og malt til vår fulle tilfredshet. Vi satte pris på presist oppmøte, nøyaktige og hyggelige malere, og med god oppfølging av ledelsen”
– Tore Fengar
 –

Hvilke tjenester tilbyr vi?

Innvendig maling av alle flater.
Utvendig maling av hus og andre bygg.
Maling av dører og vinduer.
– Fjerning av strie og tapet.
– Helsparkling av vegger og tak.
– Montering av tapet, strie og gips.
– Gulvlegging.

Små eller store maleroppdrag?

Hver eneste dag samarbeider vi nært med våre kunder her i Asker. Vi verdsetter sterkt å opprettholde en åpen og god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss vil du møte en maler som ser muligheter der du kanskje opplever utfordringer. Vi legger stor vekt på å lytte til våre kunders ønsker, og vi deler gjerne våre råd og idéer for forbedringer hvis det er ønskelig. Hos oss vil du også alltid få markedets beste fastpriser på malerarbeidet.

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

Små eller store maleroppdrag?

Sparkling av vegger & tak i Asker - Malearbeid til avtalt tid og kvalitet!