Om oss​

Ditt lokale malerfirma i Asker med markedets beste fastpriser

Ditt lokale malerfirma i Asker

Vi opplever en stadig økende arbeidsmengde og ønsker å takke våre nye kunder samtidig som vi ivaretar våre trofaste. Denne veksten tolker vi som et klart tegn på at vårt malerhåndverk møter kundenes forventninger. Hos oss kan du føle deg trygg når det gjelder kostnadskontroll, kvalitet på materialer og utført arbeid. Vi er dedikerte til løsninger og service, og hvert maleroppdrag betraktes med like stor viktighet!

Lokale malere – Vi er tilstede i ditt nærmiljø! For å være tilgjengelige når det virkelig gjelder, har vi begrenset vårt arbeidsområde til Asker og omegn. Vi tar på oss hele maleoppdraget, slik at du kun trenger å forholde deg til ett firma. Ved behov for flere håndverksfag på et prosjekt, samarbeider vi med andre faggrupper innenfor DBP gruppen for å sikre en komplett utførelse.

Vi er stolte av å være et malerfirma med kompetente og vennlige ansatte. Med lang erfaring i bransjen og utdannede malere garanterer vi kvalitet i arbeidet vårt. Når du møter en av våre ansatte, kan du være sikker på at jobben blir gjort grundig. Vi ønsker kun fornøyde kunder som føler seg trygge på resultatet av vår innsats. Vårt fokus på detaljer sikrer høy kvalitet i arbeidet, samtidig som vi er effektive og kostnadsbevisste. Vi har bred kompetanse innen nybygg, rehabilitering, og utfører både små og store serviceoppdrag.

Ingen maleroppdrag er for små eller for store for oss. Vi tar arbeidsmiljø og ytre miljø på alvor, som en del av vårt samfunnsansvar, omdømme og troverdighet. Som et malerfirma som verdsetter miljøvennlige løsninger, har vi opparbeidet oss et godt rykte i markedet gjennom god service, tilgjengelighet og solid håndverk.

Ditt lokale malerfirma i Asker

Fornøyde kunder - det er det vi lever av!

Hos oss får du hyggelige, kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført. Vi er en del av DBP Gruppen og organiserer og utfører alt innen oppussings arbeid.

Enklere blir det ikke å benytte et malerfirma.

Kort oppsummert..
Vi lever av våre fornøyde kunder, fornøyde kunder anbefaler oss videre.  Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning! Vi gir deg alltid fastpris på hele maleroppdraget og hos oss får du alltid en hyggelig og dyktig maler til en meget konkurransedyktig pris.

Vårt løfte til deg..

Har du noen spørsmål eller om det er noe du lurer på er det bare å ringe oss. 400 90 547

Kontaktskjema!


Kontaktskjema!


Malerarbeid i Asker

Slik jobber vi..

Vi tilbyr gratis befaring for alle våre kunder. Vi er punktlige og går grundig gjennom alt som skal gjøres i løpet av befaringen. Etterpå mottar du en detaljert oversikt over de ulike rommene som skal males, inkludert beskrivelser av prosjektet.

Vi sørger vi for at alle våre ansatte får en grundig beskrivelse av jobben i god tid før den starter. 

Vi tar alltid hensyn til detaljer, som å skifte til innesko, dekke til nødvendige flater og sette frem alt nødvendig utstyr før vi starter arbeidet.  Vårt mål er å levere en grundig og profesjonell maleropplevelse, fra befaring til ferdigstillelse, samtidig som vi legger vekt på å sikre at kundens behov og ønsker blir ivaretatt gjennom hele prosessen.

Hvorfor skal du velge oss?

Vi legger vekt på å være tett involvert gjennom hele prosessen, fra start til slutt. Dette sikrer at kundens behov og forventninger møtes på en optimal måte.

Vårt team består av erfarne og kvalifiserte malere med lang erfaring med maling av borettslag & sameier og som er klare til å håndtere de aller fleste utfordringer Vi har kompetansen som kreves for å levere kvalitetsarbeid.

Vi er dedikert til å gi god service, og vår rask responstid sikrer at vi er tilgjengelige når du trenger oss. Kundetilfredshet er vårt hovedfokus.

Vår fleksibilitet og løsningsorienterte tilnærming gjør oss i stand til å håndtere ulike utfordringer og imøtekomme spesifikke krav fra kundene våre.

Vi stiller med alle nødvendige faggrupper når prosjektet krever det. Dette sikrer en helhetlig tilnærming og effektiv gjennomføring.

Enkel kommunikasjon både før og etter arbeidet. Vi er tilgjengelige og enkle å komme i kontakt med både før og etter prosjektet. Åpen kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket samarbeid.

For å sikre en personlig opplevelse og effektiv kommunikasjon, tildeles hver kunde en fast kontaktperson gjennom hele prosessen.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten. Vårt mål er å alltid levere våre maleroppdrag til markedets beste fastpriser.

Vi betjener Asker og omkringliggende områder, og vårt dedikerte team er klart for å håndtere oppdragene dine med profesjonalitet og kompetanse.

Hva sier våre kunder?

Tilbakemelding Fra Vare Kunder 300x80, Malerfirma - MalerAsker.no

Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning.
– Marianne Brekken –

“Hus og garasje er nå vasket og malt til vår fulle tilfredshet. Vi satte pris på presist oppmøte, nøyaktige og hyggelige malere, og med god oppfølging av ledelsen”
– Tore Fengar –

“Veldig fornøyd med selskapet og male jobben de utførte for oss i stue, kjøkken og gang. Flinke og hyggelige mennesker med god evne til å kommunisere godt med kunden. Vi gir de beste referanser.“
– Grete Forslund –

“Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning”
– Marianne Brekken –

Hvilke tjenester tilbyr vi?

– Maling av hus og garasjer
– Maling av alle fasader (mur, tre m.m)
Maling av dører og vinduer.
– Maling av gjerder og porter
– Utskifting av trevirke på boligen
– Utskifting av dører og vinduer

Små eller store maleroppdrag?

Hver eneste dag samarbeider vi nært med våre kunder her i Asker. Vi verdsetter sterkt å opprettholde en åpen og god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss vil du møte en maler som ser muligheter der du kanskje opplever utfordringer. Vi legger stor vekt på å lytte til våre kunders ønsker, og vi deler gjerne våre råd og idéer for forbedringer hvis det er ønskelig. Hos oss vil du også alltid få markedets beste fastpriser på malerarbeidet.

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

Små eller store maleroppdrag?

Markedets beste fastpriser og meget gode referanser