Fellesarealer i Asker

Vi maler og vedlikeholder fellesarealer for bedrifter og sameier i Asker

Maling av fellesarealer for bedrifter & sameier

Vi tilbyr profesjonelle malingstjeneste for bedrifter og sameier i Asker! Vi er eksperter på å forvandle fellesarealer, og vi forstår viktigheten av å opprettholde et innbydende og velstelt miljø. Enten det er kontorlokaler, sameie innganger eller fellesrom, er vi her for å levere førsteklasses malingsarbeid som gir varige inntrykk.

Vårt malerfirma i Asker har lang erfaring med malerprosjekter for bedrifter og sameier. Våre erfarne malere kombinerer kunnskap og ekspertise for å sikre et feilfritt resultat. Vi vet hvordan vi skal håndtere ulike materialer og overflater. Vi verdsetter din tid, og derfor er vi punktlige og effektive i alle våre maleroppdrag. Vi forstår viktigheten av å fullføre jobben innen avtalt tidsramme, og våre profesjonelle malere jobber målrettet for å sikre at fellesarealene dine blir malt med presisjon og innenfor den avtalte tidsplanen.

Vi tilbyr oversiktlig prising med forhåndsavtalte priser. Du vil aldri oppleve skjulte kostnader eller uventede gebyrer. Vår fastprisgaranti gir deg trygghet og sikrer at du får valuta for pengene dine. Vi leverer kvalitet til en meget konkurransedyktig pris.

Kontorlokaler: Skap et inspirerende arbeidsmiljø med våre profesjonelle malertjenester for kontorlokaler. Vi tilpasser farger og design etter bedriftens identitet.

Sameiei nnganger: Gi beboerne en innbydende inngang med frisk maling. Vi tar hånd om alt fra forarbeid til siste finish.

Fellesrom: Skap et trivelig fellesområde med riktig fargevalg og høykvalitetsmaling. Vi forvandler fellesrom til attraktive møteplasser.

Totalrenovering: Trenger du en omfattende oppgradering? Våre malere er klare for totalrenovering av bedriftslokaler eller sameieområder.

Kvalitet og Fastpris:
Vi forstår viktigheten av forutsigbarhet i forretningsøkonomien. Derfor tilbyr vi fastpris på alle våre maleroppdrag for bedrifter i Asker. Vår fastprisgaranti er markedets beste, og vi holder oss tro mot vårt løfte om å levere førsteklasses håndverk uten skjulte kostnader. Du kan stole på at prisen du avtaler, er prisen du betaler.

Gi dine bedriftslokaler den oppgraderingen de fortjener med våre skreddersydde maler- og oppussingstjenester i Asker. Kontakt oss i dag for å starte prosessen mot et mer moderne og innbydende arbeidsmiljø.

Våre malere er ikke bare kunnskapsrike, de er også opptatt av sikkerhet. Vi tar hånd om alt fra å skifte til innesko når det er behov for dette til å dekke til nødvendige flater. Profesjonalitet er vår standard, og vi streber etter å minimere ulempene for ansatte og leietagere i malerperioden.

Resultatet av våre maleroppdrag er alltid i tråd med avtalen vi inngår med kunden. Vi forstår at fellesarealer, kontorer, venterom m.m er viktige og at de skal gjenspeile et velstelt og innbydende miljø for både kunder og ansatte. Ved å velge vårt malerfirma kan du være trygg på at sluttresultatet blir som forventet, og ulempene i løpet av maleoppdraget blir minimalisert.

Maling av fellesområder i Asker

Fornøyde bedriftskunder - det er det vi lever av!

Hos oss får du hyggelige, kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført. Vi er en del av DBP Gruppen og organiserer og utfører alt innen oppussings arbeid.

Enklere blir det ikke å benytte et malerfirma.

Kort oppsummert..
Vi lever av våre fornøyde kunder, fornøyde kunder anbefaler oss videre.  Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning! Vi gir deg alltid fastpris på hele maleroppdraget og hos oss får du alltid en hyggelig og dyktig maler til en meget konkurransedyktig pris.

Vårt løfte til deg..

Har du noen spørsmål eller om det er noe du lurer på er det bare å ringe oss. 400 90 547

Kontaktskjema!


Kontaktskjema!


Malerarbeid i Asker

Slik jobber vi..

Vi tilbyr gratis befaring for alle våre kunder. Vi er punktlige og går grundig gjennom alt som skal gjøres i løpet av befaringen. Etterpå mottar du en detaljert oversikt over de ulike rommene som skal males, inkludert beskrivelser av prosjektet.

Vi sørger vi for at alle våre ansatte får en grundig beskrivelse av jobben i god tid før den starter. 

Vi tar alltid hensyn til detaljer, som å skifte til innesko, dekke til nødvendige flater og sette frem alt nødvendig utstyr før vi starter arbeidet.  Vårt mål er å levere en grundig og profesjonell maleropplevelse, fra befaring til ferdigstillelse, samtidig som vi legger vekt på å sikre at kundens behov og ønsker blir ivaretatt gjennom hele prosessen.

Hvorfor skal du velge oss?

Vi legger vekt på å være tett involvert gjennom hele prosessen, fra start til slutt. Dette sikrer at kundens behov og forventninger møtes på en optimal måte.

Vårt team består av erfarne og kvalifiserte malere med lang erfaring med maling av borettslag & sameier og som er klare til å håndtere de aller fleste utfordringer Vi har kompetansen som kreves for å levere kvalitetsarbeid.

Vi er dedikert til å gi god service, og vår rask responstid sikrer at vi er tilgjengelige når du trenger oss. Kundetilfredshet er vårt hovedfokus.

Vår fleksibilitet og løsningsorienterte tilnærming gjør oss i stand til å håndtere ulike utfordringer og imøtekomme spesifikke krav fra kundene våre.

Vi stiller med alle nødvendige faggrupper når prosjektet krever det. Dette sikrer en helhetlig tilnærming og effektiv gjennomføring.

Enkel kommunikasjon både før og etter arbeidet. Vi er tilgjengelige og enkle å komme i kontakt med både før og etter prosjektet. Åpen kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket samarbeid.

For å sikre en personlig opplevelse og effektiv kommunikasjon, tildeles hver kunde en fast kontaktperson gjennom hele prosessen.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten. Vårt mål er å alltid levere våre maleroppdrag til markedets beste fastpriser.

Vi betjener Asker og omkringliggende områder, og vårt dedikerte team er klart for å håndtere oppdragene dine med profesjonalitet og kompetanse.

Fellesareal maling Asker, Sameiemaling, Maling for bedrifter, Profesjonell fellesarealmaling, Sameieoppussing, Malingstjenester for sameier, Bedriftsmalingstjenester, Maling av kontorfellesskap, Fellesarealmaling pris, Sameieopprettholdelse, Maling av fellesrom Asker, Maling for næringsbygg, Sameie vedlikehold, Fellesarealoppussing, Maling for kontorlokaler, Bedriftsmaleprosjekter, Sameie malerarbeid, Profesjonell bedriftsmaling, Maling for fellesarealer i bygninger, Sameie malerpriser, Fellesareal malerentreprise Asker, Bedriftsmalerfirma, Sameie interiørmaling, Utvendig maling for sameier,

Hva sier våre kunder?

Tilbakemelding Fra Vare Kunder 300x80, Malerfirma - MalerAsker.no

“Takk for raskt utført jobb. Det er godt å høre at beboer er meget fornøyd, da er også vi meget fornøyde!”
– Prosjektsjef OBOS Nye Hjem AS –

“Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Setter stor pris på fleksibiliteten dere utviste med endring av malingsfarge. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden”
– Kristin Remøe – Also AS –

“Maling av vinduer på beboerblokk med 6 enheter. De har skrapt, malt to strøk og delvis reparert sprosser på vinduer i hele blokken. Etter innhenting av tre konkurrerende tilbud kom dere rimeligst ut. Arbeidet ble utført tilfredsstillende, og med god progresjon, ingen opphold. Restarbeider etter sluttbefaring ble utført raskt og effektivt. Tusen takk for fin jobb. Hyggelig også med en flaske vin etter at jobben var ferdig!”
– Styreleder for Sameiet Strømsborgveien 22 –

Hvilke tjenester tilbyr vi?

Innvendig maling av alle flater.
– Maling av kontorer og møterom
– Maling av dører og vinduer.
– Maling av hotellrom og venterom.
– Maling av kjellere og garasjeanlegg
– Montering av tapet, strie og gips.
– Gulvlegging.

Små eller store maleroppdrag?

Hver eneste dag samarbeider vi nært med våre kunder her i Asker. Vi verdsetter sterkt å opprettholde en åpen og god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss vil du møte en maler som ser muligheter der du kanskje opplever utfordringer. Vi legger stor vekt på å lytte til våre kunders ønsker, og vi deler gjerne våre råd og idéer for forbedringer hvis det er ønskelig. Hos oss vil du også alltid få markedets beste fastpriser på malerarbeidet.

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

Små eller store maleroppdrag?

Lokalt malerfirma i Asker - Malearbeid til avtalt tid og kvalitet!