Maling av dører & vinduer

Vi maler og vedlikeholder ditt hus i Asker til meget konkurransedyktig pris.

Vi maler dine dører og vinduer i Asker

Maling av dører og vinduer gir ikke bare en estetisk oppgradering, men det tjener også som en beskyttende skjold mot vær og vind. Ved å investere i regelmessig vedlikehold og maling, kan du forlenge levetiden til disse viktige elementene i hjemmet ditt. Vi maler dine dører og vinduer i Asker rask, nøyaktig og til markedets beste fastpriser.

Maling gir ikke bare en frisk farge og en fin finish, den fungerer som en barriere mot elementene. Dører og vinduer er eksponert for sol, regn, snø og temperatursvingninger, og derfor er det essensielt å beskytte dem mot forvitring. God kvalitetsmaling gir et beskyttende lag som forhindrer råte, flassing og andre skader forårsaket av værforholdene.

Når du maler dører og vinduer, har du også muligheten til å endre utseendet på hjemmet ditt. Velg farger som komplimenterer husets stil eller gir det et friskt, moderne preg. En ny farge kan forvandle hele utseendet på fasaden og gi et løft til hjemmets totale estetikk.

Det er viktig å understreke at maling av dører og vinduer ikke bare handler om utseendet. Det bidrar også til energieffektiviteten i hjemmet. Et godt forseglet lag av maling bidrar til å forhindre luftlekkasjer og reduserer varmetap, noe som er spesielt viktig i de kalde norske vintermånedene.

For å sikre at malerjobben blir utført på en kvalitetsmessig måte, er det lurt å velge erfarne fagfolk. Vårt malerfirma har ekspertise innen maling av dører og vinduer. Vi bruker høykvalitetsmaling og tar oss tid til grundig forberedelse, inkludert rengjøring, sliping og reparasjon av eventuelle skader før malingen påføres.

Enten du ønsker å bevare den nåværende stilen på dører og vinduer eller ønsker en fullstendig forandring, er maling en kostnadseffektiv måte å oppnå det på. Ta kontakt med oss for å diskutere dine behov, få profesjonell rådgivning om fargevalg og planlegg ditt malingprosjekt i dag. Investeringen vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmet ditt, men også beskytte og bevare verdien over tid.

Vi holder oss til avtalen, både tid og pris..
Vi verdsetter din tid og unngår overraskelser, både for vår egen og din del. Vårt forpliktende prinsipp er å holde alle avtaler knyttet til malingen av ditt hus i Asker. Vi holder våre løfter og leverer som avtalt, til rett tid. Vår suksess med å skape fornøyde kunder stammer i stor grad fra våre arbeidsprosesser som setter kunden i sentrum. Vi har inngående kjennskap til våre kunders behov og tilbyr personlig service som tar hensyn til individuelle ønsker. Kvaliteten på vårt arbeid blir jevnlig vurdert, og vi prioriterer kontinuerlig utvikling av våre medarbeidere for å sikre din tilfredshet. Vi er dedikert til å opprettholde høy standard og levere malerarbeid av topp kvalitet, slik at du kan være trygg på resultatet.

Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov for maling av dører og vinduer.

Maling av vinduer og dører i Asker

Fornøyde kunder - det er det vi lever av!

Hos oss får du hyggelige, kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført. Vi er en del av DBP Gruppen og organiserer og utfører alt innen oppussings arbeid.

Enklere blir det ikke å benytte et malerfirma.

Kort oppsummert..
Vi lever av våre fornøyde kunder, fornøyde kunder anbefaler oss videre.  Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning! Vi gir deg alltid fastpris på hele maleroppdraget og hos oss får du alltid en hyggelig og dyktig maler til en meget konkurransedyktig pris.

Vårt løfte til deg..

Har du noen spørsmål eller om det er noe du lurer på er det bare å ringe oss. 400 90 547

Kontaktskjema!


Kontaktskjema!


Malerarbeid i Asker

Slik jobber vi..

Vi tilbyr gratis befaring for alle våre kunder. Vi er punktlige og går grundig gjennom alt som skal gjøres i løpet av befaringen. Etterpå mottar du en detaljert oversikt over de ulike rommene som skal males, inkludert beskrivelser av prosjektet.

Vi sørger vi for at alle våre ansatte får en grundig beskrivelse av jobben i god tid før den starter. 

Vi tar alltid hensyn til detaljer, som å skifte til innesko, dekke til nødvendige flater og sette frem alt nødvendig utstyr før vi starter arbeidet.  Vårt mål er å levere en grundig og profesjonell maleropplevelse, fra befaring til ferdigstillelse, samtidig som vi legger vekt på å sikre at kundens behov og ønsker blir ivaretatt gjennom hele prosessen.

Hvorfor skal du velge oss?

Vi legger vekt på å være tett involvert gjennom hele prosessen, fra start til slutt. Dette sikrer at kundens behov og forventninger møtes på en optimal måte.

Vårt team består av erfarne og kvalifiserte malere med lang erfaring med maling av borettslag & sameier og som er klare til å håndtere de aller fleste utfordringer Vi har kompetansen som kreves for å levere kvalitetsarbeid.

Vi er dedikert til å gi god service, og vår rask responstid sikrer at vi er tilgjengelige når du trenger oss. Kundetilfredshet er vårt hovedfokus.

Vår fleksibilitet og løsningsorienterte tilnærming gjør oss i stand til å håndtere ulike utfordringer og imøtekomme spesifikke krav fra kundene våre.

Vi stiller med alle nødvendige faggrupper når prosjektet krever det. Dette sikrer en helhetlig tilnærming og effektiv gjennomføring.

Enkel kommunikasjon både før og etter arbeidet. Vi er tilgjengelige og enkle å komme i kontakt med både før og etter prosjektet. Åpen kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket samarbeid.

For å sikre en personlig opplevelse og effektiv kommunikasjon, tildeles hver kunde en fast kontaktperson gjennom hele prosessen.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten. Vårt mål er å alltid levere våre maleroppdrag til markedets beste fastpriser.

Vi betjener Asker og omkringliggende områder, og vårt dedikerte team er klart for å håndtere oppdragene dine med profesjonalitet og kompetanse.

Dørmaling, Vindusmaling, Maling av ytterdør Asker, Maling av innerdør, Vindusbehandling, Dørrenovering, Maling av dørkarmer, Vindusrammebehandling, Maling av vinduskarmer Asker, Dørbehandling, Maling av ytterdører og vinduer, Vindusoppussing, Døroppfriskning, Maling av dørlister, Vindusmalingstips, Dørforbedring, Maling av dørpaneler, Vindusrestaurering Asker, Dørdesign med maling, Vindusoppfriskning, Malingsteknikker for dører, Vindusmalingsekspert, Dørreparasjon og maling, Maling av glassdører, Vindusmalingstjenester.

Hva sier våre kunder?

Tilbakemelding Fra Vare Kunder 300x80, Malerfirma - MalerAsker.no

Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning.
– Marianne Brekken –

“Hus og garasje er nå vasket og malt til vår fulle tilfredshet. Vi satte pris på presist oppmøte, nøyaktige og hyggelige malere, og med god oppfølging av ledelsen”
– Tore Fengar –

“Veldig fornøyd med selskapet og male jobben de utførte for oss i stue, kjøkken og gang. Flinke og hyggelige mennesker med god evne til å kommunisere godt med kunden. Vi gir de beste referanser.“
– Grete Forslund –

“Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning”
– Marianne Brekken –

Hvilke tjenester tilbyr vi?

– Maling av hus og garasjer
– Maling av alle fasader (mur, tre m.m)
– Maling av dører og vinduer.
– Maling av gjerder og porter
– Utskifting av trevirke på boligen
– Utskifting av dører og vinduer

Små eller store maleroppdrag?

Hver eneste dag samarbeider vi nært med våre kunder her i Asker. Vi verdsetter sterkt å opprettholde en åpen og god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss vil du møte en maler som ser muligheter der du kanskje opplever utfordringer. Vi legger stor vekt på å lytte til våre kunders ønsker, og vi deler gjerne våre råd og idéer for forbedringer hvis det er ønskelig. Hos oss vil du også alltid få markedets beste fastpriser på malerarbeidet.

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

Små eller store maleroppdrag?

Maling av vinduer & dører i Asker - Lokalt malerfirma i Asker