Borettslag & sameier

Vårt firma spesialiserer seg på utvendig overflatebehandling og trappeganger i Asker.

Maling av fasader, trappeoppganger og fellesarealer

Er det behov for å vedlikeholde sameiet? Vi spesialiserer oss på maletjenester for fellesarealer, trappeganger, og utvendige fasader i borettslag og sameier i Asker. Gi dine beboere et område de er stolte av å kalle hjem, med farger som skaper et positivt inntrykk og øker trivselen.

Våre malere er ikke bare kunnskapsrike, de er også opptatt av sikkerhet. Vi tar hånd om alt fra å skifte til innesko når det er behov for dette til å dekke til nødvendige flater. Profesjonalitet er vår standard, og vi streber etter å minimere ulempene for beboerne i malerperioden.

Resultatet av våre maleroppdrag er alltid i tråd med avtalen vi inngår med kunden. Vi forstår at fellesarealer er viktige og at de skal gjenspeile et velstelt og innbydende miljø for beboerne. Ved å velge vårt malerfirma kan du være trygg på at sluttresultatet blir som forventet, og ulempene for beboerne i løpet av malerperioden blir minimalisert.

Å ta maleroppdrag gjennom et erfarent og anbefalt malerfirma gir flere fordeler. Våre erfarne malere har kunnskap og ferdigheter som sikrer profesjonelt utført arbeid. Vi tar hånd om alt fra forberedelser og grunning til selve malerarbeidet, og vi sørger for at jobben blir gjort grundig og effektivt.

Gode råd til deg som skal engasjerer et malerfirma i Asker!
Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilket malerfirma man ønsker at skal utføre arbeidet ettersom et der mange ulike aktører å velge mellom og prisene ofte varierer mye. Enkelte malere utfører arbeid bare basert på medgåtte timer og materiell, mens andre malere tilbyr også å utføre arbeidet på fastpris. Det viktigste er at du føler deg trygg på det malerfirmaet du har valg og gjerne at selskapet har gode referanser og tilbakemeldinger fra tidligere kunder.

Maler for sameier og borettslag i Asker

Fornøyde borettslag & sameier​ - det er det vi lever av!

Hos oss får du hyggelige, kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført. Vi er en del av DBP Gruppen og organiserer og utfører alt innen oppussings arbeid.

Enklere blir det ikke å benytte et malerfirma.

Kort oppsummert..
Vi lever av våre fornøyde kunder, fornøyde kunder anbefaler oss videre.  Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning! Vi gir deg alltid fastpris på hele maleroppdraget og hos oss får du alltid en hyggelig og dyktig maler til en meget konkurransedyktig pris.

Vårt løfte til deg..

Har du noen spørsmål eller om det er noe du lurer på er det bare å ringe oss. 400 90 547

Kontaktskjema!


Kontaktskjema!


Malerarbeid i Asker

Slik jobber vi..

Vi tilbyr gratis befaring for alle våre kunder. Vi er punktlige og går grundig gjennom alt som skal gjøres i løpet av befaringen. Etterpå mottar du en detaljert oversikt over de ulike rommene som skal males, inkludert beskrivelser av prosjektet.

Vi sørger vi for at alle våre ansatte får en grundig beskrivelse av jobben i god tid før den starter. 

Vi tar alltid hensyn til detaljer, som å skifte til innesko, dekke til nødvendige flater og sette frem alt nødvendig utstyr før vi starter arbeidet.  Vårt mål er å levere en grundig og profesjonell maleropplevelse, fra befaring til ferdigstillelse, samtidig som vi legger vekt på å sikre at kundens behov og ønsker blir ivaretatt gjennom hele prosessen.

Hvorfor skal du velge oss?

Vi legger vekt på å være tett involvert gjennom hele prosessen, fra start til slutt. Dette sikrer at kundens behov og forventninger møtes på en optimal måte.

Vårt team består av erfarne og kvalifiserte malere med lang erfaring med maling av borettslag & sameier og som er klare til å håndtere de aller fleste utfordringer Vi har kompetansen som kreves for å levere kvalitetsarbeid.

Vi er dedikert til å gi god service, og vår rask responstid sikrer at vi er tilgjengelige når du trenger oss. Kundetilfredshet er vårt hovedfokus.

Vår fleksibilitet og løsningsorienterte tilnærming gjør oss i stand til å håndtere ulike utfordringer og imøtekomme spesifikke krav fra kundene våre.

Vi stiller med alle nødvendige faggrupper når prosjektet krever det. Dette sikrer en helhetlig tilnærming og effektiv gjennomføring.

Enkel kommunikasjon både før og etter arbeidet. Vi er tilgjengelige og enkle å komme i kontakt med både før og etter prosjektet. Åpen kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket samarbeid.

For å sikre en personlig opplevelse og effektiv kommunikasjon, tildeles hver kunde en fast kontaktperson gjennom hele prosessen.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten. Vårt mål er å alltid levere våre maleroppdrag til markedets beste fastpriser.

Vi betjener Asker og omkringliggende områder, og vårt dedikerte team er klart for å håndtere oppdragene dine med profesjonalitet og kompetanse.

Maling borettslag Asker, Malerarbeid sameier, Utvendig maling borettslag, Inne-maling sameier, Malingstjenester borettslag, Malerprosjekter sameier, Borettslag malerfirma, Profesjonell maling sameier, Maling av fellesområder borettslag Asker, Maling av fasade sameier, Maling og vedlikehold borettslag, Sameie malerentreprenør, Malerpriser borettslag, Maling og rehabilitering sameier Asker, Borettslag malerkontrakt, Sameie malingseksperter, Inne-maling fellesområder borettslag, Utvendig maling sameier, Maling av trappeoppganger borettslag, Maleranbefalinger sameier

Hva sier våre kunder?

Tilbakemelding Fra Vare Kunder 300x80, Malerfirma - MalerAsker.no

“Takk for raskt utført jobb. Det er godt å høre at beboer er meget fornøyd, da er også vi meget fornøyde!”
– Prosjektsjef OBOS Nye Hjem AS –

“Selskapet har vært engasjert av oss for ulike oppdrag. Vi er et boligsameie med 16 enheter. De har utført ulike oppdrag for sameiet; bygging av gelendere i inngangspartiene, reparasjon av en omfattende murskade i en av oppgangene samt sparkling og maling av begge trappe-oppgangene våre. Meget service-innstilte, holder seg innenfor tilbudene, jobber raskt og utfører en god jobb. Vi kommer også til å benytte firmaet for fremtidige oppdrag og anbefaler dem gjerne.”
– Styreleder for Sameiet Seljeholtet 12. –

“Maling av vinduer på beboerblokk med 6 enheter. De har skrapt, malt to strøk og delvis reparert sprosser på vinduer i hele blokken. Etter innhenting av tre konkurrerende tilbud kom dere rimeligst ut. Arbeidet ble utført tilfredsstillende, og med god progresjon, ingen opphold. Restarbeider etter sluttbefaring ble utført raskt og effektivt. Tusen takk for fin jobb. Hyggelig også med en flaske vin etter at jobben var ferdig!”
– Styreleder for Sameiet Strømsborgveien 22 –

Hvilke tjenester tilbyr vi?

Innvendig maling av alle flater.
– Utvendig maling av hus og andre bygg.
– Maling av dører og vinduer.
– Fjerning av strie og tapet.
– Helsparkling av vegger og tak.
– Montering av tapet, strie og gips.
– Gulvlegging.

Små eller store maleroppdrag?

Hver eneste dag samarbeider vi nært med våre kunder her i Asker. Vi verdsetter sterkt å opprettholde en åpen og god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss vil du møte en maler som ser muligheter der du kanskje opplever utfordringer. Vi legger stor vekt på å lytte til våre kunders ønsker, og vi deler gjerne våre råd og idéer for forbedringer hvis det er ønskelig. Hos oss vil du også alltid få markedets beste fastpriser på malerarbeidet.

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

Små eller store maleroppdrag?

Lokalt malerfirma i Asker - Malearbeid til avtalt tid og kvalitet!