Boligoppussing Asker

Vi gir deg fast avtalt pris på oppussing og renovbering av din bolig i Asker

Oppussing av boliger i Asker

Å pusse opp hjemmet ditt i Asker er ikke bare en investering i eiendommen, det er også en mulighet til å skape et personlig rom som gjenspeiler din livsstil og smak. Asker, med sitt vakre landskap og varierte arkitektur, gir en ideell bakgrunn for boligoppussing. Enten du ønsker å modernisere et eldre hjem eller tilpasse en nyere eiendom, er mulighetene uendelige. Før du kaster deg ut i en boligoppussingsprosess, er det viktig å ta hensyn til Asker’s unike omgivelser. Klimaet her kan være utfordrende, med kalde vintre og fuktige forhold. Valg av materialer og farger bør ikke bare være estetiske, men også praktiske og tilpasset lokale forhold. Dette sikrer at oppussingen ikke bare ser bra ut, men også tåler vær og vind.

Moderne eller tradisjonell? Asker er et område med mangfoldig arkitektur, fra klassiske villaer til moderne boliger. Når du planlegger boligoppussing, kan det være lurt å vurdere stilen på huset ditt. Ønsker du å bevare den tradisjonelle sjarmen, eller ønsker du å gi hjemmet ditt et moderne preg? Dette er viktige spørsmål som vil veilede designvalgene dine.

Enten du pusser opp kjøkkenet, badet eller stuen, er innvendig oppussing en fantastisk måte å forbedre livsstilen og komforten i hjemmet ditt. Noen ganger kan det være nødvendig å utvide hjemmet for å imøtekomme voksende behov. Om du velger å bygge ut eller restrukturere, er det viktig å sikre at designet harmonerer med den eksisterende arkitekturen. Dette sikrer at tillegget ikke bare gir mer plass, men også øker verdien og estetikken til hjemmet. Selv om det kan være spennende og morsomt å begi seg ut på oppussingen selv, kan profesjonell hjelp være avgjørende for et vellykket boligoppussingsprosjekt. Våre erfarne håndverkere i Asker forstår de lokale forholdene og kan gi ekspertise innen materialvalg, design og utførelse. Dette gir deg ikke bare trygghet, men også et sluttresultat av høy kvalitet.

Vi holder oss til avtalen, både tid og pris..
Vi verdsetter din tid og unngår overraskelser, både for vår egen og din del. Vårt forpliktende prinsipp er å holde alle avtaler knyttet til malingen av ditt hjem. Vi holder våre løfter og leverer som avtalt, til rett tid. Vår suksess med å skape fornøyde kunder stammer i stor grad fra våre arbeidsprosesser som setter kunden i sentrum. Vi har inngående kjennskap til våre kunders behov og tilbyr personlig service som tar hensyn til individuelle ønsker. Kvaliteten på vårt arbeid blir jevnlig vurdert, og vi prioriterer kontinuerlig utvikling av våre medarbeidere for å sikre din tilfredshet. Vi er dedikert til å opprettholde høy standard og levere malerarbeid av topp kvalitet, slik at du kan være trygg på resultatet.

Oppussing av boliger i Asker

Fornøyde kunder - det er det vi lever av!

Hos oss får du hyggelige, kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført. Vi er en del av DBP Gruppen og organiserer og utfører alt innen oppussings arbeid.

Enklere blir det ikke å benytte et malerfirma.

Kort oppsummert..
Vi lever av våre fornøyde kunder, fornøyde kunder anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning! Vi gir deg alltid fastpris på hele maleroppdraget og hos oss får du alltid en hyggelig og dyktig maler til en meget konkurransedyktig pris.

Vårt løfte til deg..

Har du noen spørsmål eller om det er noe du lurer på er det bare å ringe oss. 400 90 547

Kontaktskjema!


Kontaktskjema!


Malerarbeid i Asker

Slik jobber vi..

Vi tilbyr gratis befaring for alle våre kunder. Vi er punktlige og går grundig gjennom alt som skal gjøres i løpet av befaringen. Etterpå mottar du en detaljert oversikt over de ulike rommene som skal males, inkludert beskrivelser av prosjektet.

Vi sørger vi for at alle våre ansatte får en grundig beskrivelse av jobben i god tid før den starter. 

Vi tar alltid hensyn til detaljer, som å skifte til innesko, dekke til nødvendige flater og sette frem alt nødvendig utstyr før vi starter arbeidet.  Vårt mål er å levere en grundig og profesjonell maleropplevelse, fra befaring til ferdigstillelse, samtidig som vi legger vekt på å sikre at kundens behov og ønsker blir ivaretatt gjennom hele prosessen.

Hvorfor skal du velge oss?

Vi legger vekt på å være tett involvert gjennom hele prosessen, fra start til slutt. Dette sikrer at kundens behov og forventninger møtes på en optimal måte.

Vårt team består av erfarne og kvalifiserte malere som er klare til å håndtere de aller fleste utfordtinger Vi har kompetansen som kreves for å levere kvalitetsarbeid.

Vi er dedikert til å gi god service, og vår rask responstid sikrer at vi er tilgjengelige når du trenger oss. Kundetilfredshet er vårt hovedfokus.

Vår fleksibilitet og løsningsorienterte tilnærming gjør oss i stand til å håndtere ulike utfordringer og imøtekomme spesifikke krav fra kundene våre.

Vi stiller med alle nødvendige faggrupper når prosjektet krever det. Dette sikrer en helhetlig tilnærming og effektiv gjennomføring.

Enkel kommunikasjon både før og etter arbeidet. Vi er tilgjengelige og enkle å komme i kontakt med både før og etter prosjektet. Åpen kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket samarbeid.

For å sikre en personlig opplevelse og effektiv kommunikasjon, tildeles hver kunde en fast kontaktperson gjennom hele prosessen.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten. Vårt mål er å alltid levere våre maleroppdrag til markedets beste fastpriser.

Vi betjener Asker og omkringliggende områder, og vårt dedikerte team er klart for å håndtere oppdragene dine med profesjonalitet og kompetanse.

Boligoppussing, Oppussingsprosjekter, Renovering av hjem Asker, Oppussingstips, Oppussingsarbeid, Hjemmeoppussing, Oppussingsideer, Bygge og pusse opp, Oppussingskostnader Asker, Oppussingsinspirasjon, Oppussing av kjøkken, Badoppussing, Oppussing av stue, Oppussing før salg, Oppussing av eldre hus Asker, Oppussing av leilighet, Oppussing av bad og kjøkken, Oppussing av gulv Asker, Oppussing av fasade, Oppussing av loft, Oppussing av terrasse, Oppussing av soverom, Oppussing av trapp, Oppussing av ytterdør, Oppussingsekspertise

Hva sier våre kunder?

Tilbakemelding Fra Vare Kunder 300x80, Malerfirma - MalerAsker.no

Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning.
– Marianne Brekken –

“Veldig fornøyd med selskapet og male jobben de utførte for oss i stue, kjøkken og gang. Flinke og hyggelige mennesker med god evne til å kommunisere godt med kunden. Vi gir de beste referanser.
– Grete Forslund –

“Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning
– Marianne Brekken –

“Hus og garasje er nå vasket og malt til vår fulle tilfredshet. Vi satte pris på presist oppmøte, nøyaktige og hyggelige malere, og med god oppfølging av ledelsen”
– Tore Fengar
 –

Hvilke tjenester tilbyr vi?

Innvendig maling av alle flater.
Utvendig maling av hus og andre bygg.
Maling av dører og vinduer.
– Fjerning av strie og tapet.
– Helsparkling av vegger og tak.
– Montering av tapet, strie og gips.
– Gulvlegging.

Små eller store maleroppdrag?

Hver eneste dag samarbeider vi nært med våre kunder her i Asker. Vi verdsetter sterkt å opprettholde en åpen og god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss vil du møte en maler som ser muligheter der du kanskje opplever utfordringer. Vi legger stor vekt på å lytte til våre kunders ønsker, og vi deler gjerne våre råd og idéer for forbedringer hvis det er ønskelig. Hos oss vil du også alltid få markedets beste fastpriser på malerarbeidet.

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

Små eller store maleroppdrag?

Lokalt malerfirma i Asker - Malearbeid til avtalt tid og kvalitet!